Book a Cottage
SEARCH

Classic-mökit

Joulupukin lomakylän mökkihuoneistot on suunniteltu palvelemaan niin lapsiperheitä kuin aktiivilomailijoitakin. Kotoisat huoneistot ovat kooltaan 35 m², ja niistä löytyy kaksi vuodetta tai iso parisänky sekä vuodesohva. Kaikissa mökeissä on oma terassi, sauna, kylpyhuone ja minikeittiö. Yksi mökkihuoneisto koostuu parimökin puolikkaasta ja soveltuu maksimissaan kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle. Yli neljän hengen perheiden tulisi varata koko mökki eli kaksi huoneistoa.

rooms-layout-fin.gif


Kaikkien huoneistojen hintaan sisältyy buffet-aamiainen, pyyhkeet, liinavaatteet, lähtösiivous ja autopaikka lämmityspistokkeella mökin pihassa. Tarpeidesi mukaan voit tilata huoneiston varauksen yhteydessä myös erilaisia majoituspaketteja, jotka voivat sisältää mm. päivittäisen siivouksen, puolihoidon tai muita lisäpalveluita.

Huoneistojen varusteluun kuuluu aina tv, hiustenkuivain, jääkaappi, kaksi hellaa, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä peruskeittiövälineet neljälle hengelle. Superior-tason huoneistoista löytyy lisäksi astianpesukone, hiusten suoristusrauta, kylpytakit ja -tossut sekä kylpyhuonetuotteita.

Huoneistojen värimaailma ja huonekalut voivat vaihdella. Huoneistot eivät ole identtisiä ja kuvat ovat havainnekuvia.


Lisäksi huoneistojen varusteluun kuuluu:

  • langaton internetyhteys: WiFi
  • n. 30 ulkomaista satelliitti-TV-kanavaa suomalaisten kanavien lisäksi

 


Kuvia Classic-mökin varustelusta