Book a Cottage
SEARCH

Jo viides vuosikymmen Napapiirillä

Joulupukin lomakylää pyörittää Pajakylässä jo vuodesta 1994 toiminut perheyritys Napapiirin Lahja Oy.

Yrityskokonaisuuteen kuuluvat mökkikylän lisäksi kahvila-ravintola Christmas House Restaurant & Coffee Bar eli Joulutalon ravintola, kuten paikalliset sen tuntevat, Three Elves Restaurant ja aulabaari, Santa's Cuisine sekä Joulutalon matkamuistomyymälä.

 


Perheyrityksen pitkä historia

Napapiirin Lahjan juuret juontavat vuoteen 1969. Tällöin nykyisen toimitusjohtajan Inga Jääskön vanhemmat Olavi ja Hannele Pokka perustivat porontaljamuokkaamon tuottamaan turistien halajamia matkamuistoja. Porontaljoista kaupankäynti laajeni myös muihin matkamuistoihin ja lahjatavaroihin vuonna 1977, kun Souvenirs-Napapiiri Ky avasi ovensa. Noihin aikoihin myös tuolloin alta kymmenkesäinen Inga-tyttö alkoi viettää suuren osan vapaa-ajastaan isän ja äidin mukana Napapiirillä.

Vuonna 1994 matkamuistokaupassa tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Inga sekä hänen puolisonsa Marko Jääskö perustivat nykyisen Napapiirin Lahja Oy:n. Hannelen ja Olavin yritys jäi taustalle kiinteistöyhtiöksi, ja uusi sukupolvi ryhtyi käymään kauppaa vanhalta kauppiaalta vuokratuissa tiloissa.

 


Yhteystiedot

Napapiirin Lahja Oy
Tähtikuja 2
96930 Napapiiri

info@schv.fi

 +358 40 030 6273

 

EAKRVipuvoimaa EU:lta