Book a Cottage
SEARCH

Avoimet työpaikat

Santa Claus Holiday Village Oy on Napapiirillä Rovaniemellä sijaitseva matkailualan yritys, joka tarjoaa ympäri vuoden tasokasta majoitusta, aktiviteetteja, ravintolapalveluita ja matkamuistoja.

 

Digi- ja sisältömarkkinoija

Hei digimarkkinoinnin ammattilainen! Innostutko sanoista Lappi, Joulupukki, poro ja sisällöntuotanto? Jatka siinä tapauksessa lukemista!

Etsimme markkinoinnin rohkeaa ja idearikasta ammattilaista. Perheyritystemme pompsiin kuuluu majoitus- ja ravintolatoimintaa, lihajalostamoa, ohjelmapalvelua sekä lahjatavaroiden myyntiä.

Sinun roolisi

Digi- ja sisältömarkkinoijana tehtäväsi on kasvattaa myyntiämme sosiaalisen median avulla, laadukkaalla tekemisellä ja positiivisella asenteella. Sinulle on jo kertynyt kokemusta ja hyvä kokonaiskäsitys digitaalisesta markkinoinnista, joten usean yrityksen markkinointi yhtä aikaa onnistuu sinulta.

Tehtäviisi kuuluvat mm. digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, hakukoneoptimointi, verkkosivujen ylläpito ja päivittäminen sekä uutiskirjemarkkinointi. Pidät yhteyttä asiakkaisiimme sosiaalisessa mediassa ja etsit myös kanavia uusia. Sinulle asiakaskeskeisyys ja palveluhenkisyys ovat luontevia asioita.

Tämä tehtävä on perheyrityksessämme uusi. Sen vuoksi tehtävä edellyttää sinulta kehittäjän roolia. Ymmärrät, että työsi tarkoitus on kasvattaa myyntiämme omalla toiminnallasi. Työtehtäviisi kuuluu yritystemme digimarkkinoinnin kehittäminen. Saamme sinulta raikkaita ideoita. Seuraat aktiivisesti, mitä digimarkkinoinnin kentällä tapahtuu.

Sinulla on visuaalista silmää, joten osaat luoda kaunista ja kiinnostuksen herättävää markkinointimateriaalia. Olet täsmällinen ja tarkka. Pystyt tuottamaan laadukasta tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Pysyt aikatauluissa. Sinulla on hyvä työmoraali, eli hoidat hommat huolellisesti valmiiksi. Oma-aloitteisuudesta on paljon hyötyä.

Mitä voit odottaa meiltä

Yrityksissämme on mukava, toisiansa arvostava työporukka. Emme kilpaile keskenämme, vaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Vaikka välillä on kiirettä, kaikilla riittää oman työnsä lisäksi aikaa toistensa auttamiseen. Jokainen työntekijä on meille yhtä arvokas ja hyvä yhteishenki tärkeä asia. Huumoriakaan ei unohdeta, vaikka tosissaan tehdään töitä.

Työpisteesi vaihtelevat yritystemme välillä. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Aurinkoisella ja positiivisella asenteella sovit meidän tiimiin!

Kiinnostuitko

Laita meille pian hakemuksesi ja kerro lisää osaamisestasi. Tehtävä on 6 kk määräaikainen, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus sähköpostitse osoitteeseen samiila@schv.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2022. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse samiila@schv.fi.Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pokka-perheyhtiöt:

Pokka-perheyhtiöitä ovat Santa Claus Holiday Village Oy, Pokka Reindeer Meat Oy, Lapin Nahka Oy ja Napapiirin Kehitys Oy. Yhtiöidemme juuret juontavat vuoteen 1969, jolloin Olavi ja Hannele Pokka perustivat porontaljojen muokkaamon Rovaniemelle. Yritys laajensi valikoimaansa porontaljoista muihin matkamuistoihin ja lahjatavaroihin vuonna 1977, kun ensimmäinen matkamuistomyymälä Napapiirillä avasi ovensa yleisölle.

SANTA CLAUS HOLIDAY VILLAGE OY
Santa Claus Holiday Village Oy tuottaa kaikkea, mitä unelmalomalta voi toivoa: laadukasta majoitusta, monipuolisia aktiviteetteja, mainiota ruokaa ja juomaa, shoppailua, Joulupukin tapaamista – toisin sanoen: joulun taikaa ympäri vuoden. Hotellitason mökeissämme ja sviiteissämme on yli 600 vuodepaikkaa, ja kolmessa ravintolassamme yli 300 asiakaspaikkaa. Booking.com-varaussivustolla asiakasarviomme on 9 eli erinomainen.

LAPIN PORO JA RIISTA OY, Pokka Reindeer Meat
Pokka Reindeer Meat Oy tuottaa poronlihaa monessa muodossa: käristyksenä, fileenä, paistina, kuivalihana, kylmäsavuna ja säilykkeenä. Napapiirin tuntumassa sijaitseva 5000 m2 tuotantolaitoksemme palvelee elintarviketeollisuutta, HoReCa-sektoria, vähittäiskauppoja, muita poronlihan tuottajia ja kuluttajia.

LAPIN NAHKA OY, Pokka Reindeer Hides
Lapin Nahka Oy tuottaa korkealaatuisia poron koristetaljoja sisustustarpeisiin sekä puolivalmisteita nahkateollisuudelle, asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Toimitamme tuotteita kotimaisille ja ulkomaisille jälleenmyyjille sekä maahantuojille yli 35 maahan.

NAPAPIIRIN KEHITYS OY, Christmas House Safaris
Napapiirin Kehitys Oy tuottaa elämys- ja ohjelmapalveluita. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Joulupukin Pajakylässä Napapiirillä sekä Oikaraisessa. Elämys- ja ohjelmapalvelumme vievät asiakkaamme lapin luonnon, revontulten, lumen, yöttömän yön ja hiljaisuuden helmaan. Asiakkaat voivat tavata Joulupukin tai tilata hänet vierailulle majoitustiloihin Napapiirillä. Tarkoituksenamme on kehittyä edelleen ja tarjota asiakkaillemme nykyistäkin enemmän satua, tarinoita ja elämyksiä. Meillä on EU-tavaramerkki ”The Official Santa Claus of the Arctic Circle”.

 

Lahjatavaramyyjä lentokentän myymäläämme

Etsimme iloiseen ja palveluhenkiseen joukkoomme kolmea lahjatavaramyyjää lentokentällä sijaitsevaan myymäläämme.

Millainen työ sinua odottaa:

Työskentely tapahtuu pääosin lentokentän myymälässä ja tarvittaessa myös Joulupukin Pajakylässä sijaitsevissa myymälöissämme. Työtehtäviisi kuuluvat matkamuistojen myynti, hinnoittelu, esillepano ja myymälän siisteydestä huolehtiminen. Hyvä asiakaspalvelu on olennainen osa työtä. Työajat sijoittuvat pääosin 06-24 väliselle ajalle, mutta lentojen aikataulumuutosten vuoksi ne voivat sijoittua myös 24-06 väliselle ajalle.

Lentokentällä työskentely edellyttää turvallisuusselvitystä. Se tehdään työhönottovaiheessa, ja sitä varten tarvitset voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen, esimerkiksi passin.

Työt alkavat 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Millaista osaamista etsimme:

Sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne. Lentokentän myymälällä on aukiolovelvollisuus, joten palvelemme asiakkaita siihen asti, kunnes viimeinenkin kone on lähtenyt. Olet myyntihenkinen, ja myyntityökokemusta sinulta löytyy vähintään kahden vuoden ajalta. Asiakaskuntamme koostuu matkailijoista ympäri maailman, joten sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat tarpeen.

Työskentelyä varten tarvitset hygieniapassin, ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle:

Lahjatavaramyyjänä sinulle on tarjolla vakituinen työsopimus (kaupan alan TES, työaika 90-112 tuntia/3 viikkoa), hyvä työhön perehdytys, talon henkilökuntaedut ja työterveyshuolto. Pääset mukaan hyväntuuliseen työyhteisöömme, jossa toimimme sillä ajatuksella, että yhdessä tekemällä onnistumme!

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä cv osoitteeseen myymala@schv.fi.

Tule osaksi huikeaa tiimiämme luomaan iloa matkailijoille ympäri maailman! 

 

Lahjatavaramyyjä tulevalle talvisesongille

Etsimme tulevalle talvisesongille lahjatavaramyyjiä.

Millainen työ sinua odottaa:

Työskentely tapahtuu Joulupukin Pajakylässä sijaitsevissa myymälöissämme. Työtehtäviisi kuuluvat matkamuistojen myynti, hinnoittelu, esillepano ja myymälän siisteydestä huolehtiminen. Hyvä asiakaspalvelu on olennainen osa työtä. Työajat sijoittuvat 7.30-23.00 väliselle ajalle.

Työt alkavat marraskuun 2022 aikana tai sopimuksen mukaan.

Millaista osaamista etsimme:

Sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne. Olet myyntihenkinen, ja aiempi kokemus myyntityöstä kaupan alalla on eduksi. Asiakaskuntamme koostuu matkailijoista ympäri maailman, joten sujuva englannin sekä suomen kielen taito on tarpeen.

Jos asut kauempana, oma auto voi olla tarpeen työmatkoja varten, sillä joukkoliikenteen aikataulut ovat melko rajalliset.

Tarjoamme sinulle:

  • määräaikaisen työsopimuksen (kaupan alan tes, 90-112 tuntia/3 viikkoa), mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen
  • perehdytyksen työhön
  • talon henkilökuntaedut
  • ihanan asiakaskunnan ja hyväntuuliset työkaverit
  • reipastahtisen sesongin.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä cv osoitteeseen myymala@schv.fi  15.11.2022 mennessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tule osaksi huikeaa tiimiämme luomaan iloa matkailijoille ympäri maailman!