Book a Cottage
SEARCH

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Maahantulo Suomeen ja viimeisimmät COVID-19 ohjeet

Suomeen saapuvilta henkilöiltä edellytetään 12.7.2021 alkaen todistusta saadusta koronavirusrokotussarjasta tai kuuden kuukauden sisällä sairastetusta koronavirustaudista. Jos henkilöllä on esittää todistus jommastakummasta edellä mainitusta, ei hänellä ole Suomeen saapuessaan muita terveysturvallisuuteen liittyviä velvollisuuksia.

Suosittelemme kuitenkin aina tarkistamaan ajantasaisen tiedon suoraan viranomaisilta:

https://valtioneuvosto.fi/maahantulon-rajoitukset

https://raja.fi/korona-info

 

Visit Rovaniemi päivittää maahantulorajoituksia sekä turvallisuus ohjeita muuttuvan tilanteen mukaan:

https://www.visitrovaniemi.fi/covid-19-visit-rovaniemi/


Covid-19 - Peruutus mahdollista

Santa Claus Holiday Village on täydentänyt varausehtoja viranomaismääräyksistä johtuvilla korvauskäytännöillä. 

Ennen 21.9.2020 tehdyt varaukset: Asiakkaat voivat muuttaa päivämääriä / saada lahjakortin ilman kuluja tai yritys maksaa korvauksen asiakkaalle kokonaisuudessaan, jos matka peruutetaan lähtö- tai saapumismaan viranomaisten asettamien matkarajoitusten vuoksi. 

Uudet varaukset 21.9.2020 jälkeen: Asiakkaat voivat muuttaa päivämääriä / saada lahjakortin ilmaiseksi. Tai asiakas voi peruuttaa varauksen toimistokuluin 35 €, jos matka peruutetaan lähtö- tai saapumismaan viranomaisten asettamien matkarajoitusten vuoksi.

Tätä sääntöä sovelletaan esimerkiksi peruutuksiin, jotka johtuvat koronaviruspandemiasäännöksistä. Samalla yritys haluaa kannustaa ihmisiä tekemään varauksia tilanteessa, jossa pandemian loppua ja siihen liittyviä virallisia rajoituksia ei voida ennustaa. Kuten aikaisemmin, jos sairastut normaaliin influenssavirukseen, sinulla ei ole oikeutta peruuttamiseen, vaan korvaus siitä tulisi hakea matkavakuutuksen kautta.

* Ehdot ovat voimassa normaalihintoihin.


Mistä näen huoneistojen varaustilanteen?

Parhaiten tarkistat huoneistojemme varaustilanteen varausjärjestelmästämme.


Paljonko yksi huoneisto maksaa?

Huoneistohinta vaihtelee ajankohdasta riippuen. Parhaiten tarkistat hinnan tietylle ajalle varausjärjestelmästämme.


Riippuuko hinta yöpyjien määrästä vai huoneistojen määrästä?

Hinta riippuu sekä huoneistojen että yöpyjien määrästä: yöpyjien määrä on rajoitettu. Parhaiten tarkistat yöpyjien määrän huoneistoa kohden varausjärjestelmästämme.


Montako henkilöä yhteen huoneistoon saa tulla?

Yksi huoneisto (35-45 m²) on tarkoitettu perheelle, jossa on maksimissaan kaksi aikuista ja kaksi lasta. Poikkeuksena ovat perhesviitit, joihin voi majoittua kaksi aikuista ja kolme lasta. Yli neljän hengen perheiden tulisi ottaa koko mökki, eli kaksi huoneistoa.

Parhaiten tarkistat yöpyjien määrän huoneistoa kohden varausjärjestelmästämme.


Minkälainen varustus huoneistoissa on?

Kaikissa huoneistoissamme on wc, suihku, sauna, minikeittiö, tv, kaksi sänkyä, yksi sohvasänky (145 cm) ja terassi. Kylpyhuoneen lisävarusteita ovat saippua, shampoo ja hiustenkuivain. Minikeittiössä on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, kattila, paistinpannu sekä peruskeittiövälineet neljälle hengelle.

Superior-mökeistämme sekä sviiteistämme löytyvät lisäksi kylpytakit ja tossut, laadukas GHD hiusten suoristusrauta ja hiustenkuivain. Keittiön varustukseen kuuluu lisäksi astianpesukone.


Mitä huoneiston hintaan sisältyy?

Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, pyyhkeet, liinavaatteet, lämmitystolpallinen autopaikka sekä lähtösiivous (Classic-mökki ja Standard-paketti). Muihin huonetyyppeihin ja majoituspaketteihin sisältyy aina myös päiväsiivous.


Sisältyvätkö pyyhkeet huoneistohintaan?

Kyllä, pyyhkeet sisältyvät hintaan samoin kuin liinavaatteet.


Saanko tuoda lemmikkieläimen huoneistoon?

Kyllä, meillä on myös lemmikkihuoneistoja. Lemmikkieläimestä tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen, sillä lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä. Varmista saatavuus ennen varausta. Lemmikkihuoneet sijaitsevat Classic-mökeissä, muissa huonetyypeissä ei ole lemmikkihuoneita. Lemmikin majoittuminen on maksullinen lisäpalvelu.


Voinko saada matkasänkyä pienelle lapselle?

Kyllä voit pyynnöstä. Tämä palvelu on lisämaksullinen.


Mihin kellonaikaan voin kirjautua sisään ja mihin kellonaikaan mennessä pitää kirjautua ulos? Voinko sopia jatkoajasta?

Sisäänkirjautumisaika on normaalisti klo 16–24 ja uloskirjautumisaika klo 7–12. Vastaanotto päivystää klo 24–7 eli vastaanoton palvelut ovat saatavilla 24 h. Myöhään illalla saapuvien vieraiden on hyvä ilmoittaa saapumisaika joko sähköpostitse tai puhelimitse.


En voi maksaa huoneistoa verkossa, miten varaan ja maksan huoneen?

Varaus tapahtuu lähettämällä meille sähköpostia, info@schv.fi. Maksu käsitellään erikseen.


Onko teillä mahdollisuutta matkatavarasäilytykseen?

Kyllä, hotelliin saapuville ja sieltä lähteville vieraille.


Millaiset pysäköintimahdollisuudet teillä on?

Asiakkaillemme on varattu ilmainen, lämmitystolpallinen ulkopysäköintialue.


Voiko teillä ladata sähköautoa?

Kyllä, meiltä löytyy sähköautojen latausasemat majoittujille.


Missä aamiainen syödään?

Aamiainen tarjoillaan ravintolassa, joka sijaitsee huoneidemme läheisyydessä. Aamiaisravintola saattaa vaihdella huonetyypistä riippuen. Aamiainen sisältyy huoneiston hintaan.


Missä sijaitsee lähin kauppa?

Lähin elintarvikekauppa, K-Market Nivavaara, sijaitsee noin kahden kilometrin kävelymatkan päässä. Isoon supermarkettiin, Citymarketiin, on matkaa noin viisi kilometriä. Keskustan kauppoihin matkaa kertyy noin kahdeksan kilometriä.

Myös Joulupukin lomakylässä sijaitsee kauppoja, joista voi ostaa muun muassa Lappi-aiheisia matkamuistoja, muita tavaroita sekä elintarvikkeita.


Millaiset kulkuyhteydet ovat keskustaan?

Rovaniemen keskustaan pääsee kymmenessä minuutissa joko taksilla, linja-autolla tai omalla autolla. Lentoasemalle matka kestää noin viisi minuuttia.